Ügyfélvélemények

Köszönjük a kedves véleményeket!

A Tickair Utazási Iroda ügyfelei a saját szavaikkal így jellemeztek minket:

“Kedves Tickair Utazási Csapat! Szeretném megköszönni a segítségüket. Mindennel meg voltunk elégedve, kifogástalan volt az egész nyaralás. Biztosan fogom Önöket ajánlani másoknak is.”(2018.01.15)

Kacz Attiláné - Budapest

“Kedves Veronika !
Köszönjük szépen a gyors és korrekt ügyintézést! Az utasok nagyon elégedettek voltak az utazással, szállással, programokkal! Felejthetetlen élmény volt bosszúságok nélkül! Ajánlani foglak titeket! :)(2017.12.14)

Gémes Áron - Dunaújváros

“Kedves Elizabet.
Így e–mailes formában szeretnénk nektek megköszönni a segítségeteket Fuerteventurai utunk megszervezésében. Az ajánlatkéréstől kezdve az utazás utolsó napjáig minden rendben volt, az előre megbeszéltek szerint történt minden. A szállás tiszta volt és rendezett,azt kaptuk amire befizettünk. Az utazás napjáig felmerülő kérdésekre készségesen válaszoltatok,ami megnyugtató volt a személyes tapasztalatotok alapján.Nem is csalódtunk :-) Semmire nem kellett gondolnunk, csak a gondtalan nyaralás várt minket. A helyi magyar asszisztencia Kovács Edit személyében egy igazán kedves,tapasztalt hölgyet ismerhettünk meg. A szigetről, látnivalókról, fakultatív programokról bő tájékoztatást kaptunk,az autóbérlésben is segített.
A sziget csodálatos,volt bőven látnivalóval,bele se fért minden az egy hétbe.Ezt jövőre pótolni kell! :-) Ha legközelebb megyünk csakis veletek tesszük!!
Köszönet Lizának,Máténak,Adélnek és persze az egész csapatnak.
Munkátokhoz további sok sikert kívánunk!!”(2017.11.21)

Hunyadi Beatrix

“Sziasztok Kedves Tickair Csapat! :)
Már 6 napja, hogy itthon vagyunk, de nem múlik el reggel anélkül, hogy ne úgy keltenénk egymást Szilvivel, hol is voltunk egy hete ilyenkor – mit láttunk aznap, milyen élményekben volt részünk… :)
Nem hittük, hogy ennyire le tud majd nyűgözni minket egy Pest megyéhez képest harmad akkora sziget, hogy lesz ennyire változatos, ennyire gyönyörű, ennyire más. Tévedtünk :)
Kicsit mindketten arra számítottunk, hogy az a bő egy hét majd arról fog szólni, hogy ülünk a tengerparton, szürcsöljük a szállodai koktélokat és pihenünk. Mekkorát tévedtünk! :)
Az a rengeteg csoda amit kint láttunk, amit felsorolni is nehéz: a Playa Del Duque sárga homokos tengerpartja és türkiz színű vize, Los Gigantes félelmetes ormai és gyönyörű öblei (ide hajóval mentünk) és a csodás bálnák és delfinek amiket út közben láttunk, Anaga babér-dzsungele és az északi partok zabolátlan vadsága (Almáciga és Benijo strandjai a 2-3 méretes hullámokkal, amik úgy csaptak le ránk, hogy alig egy méteres vízben álltunk jó 50 méterre a parttól), a Teide grandiózus látványa és az egész fennsík sokszínűsége, Masca érintetlen bája és… huhh… azt hiszem kifogytam a jelzőkből :)
Egy szó mint száz: köszönjük. Mert ennyire szépet, ennyire sokszínű vidéket ritkán lát az ember. Mintha minden nap más és más országban lettünk volna. Ez nélkületek, a szervezésetek és az útikalauzaitok nélkül nem történhetett volna meg, minden fillért megért ez az út, nagyon ritkán érezzük azt, hogy valami ennyire fel tud tölteni minket.”(2017.10.25)

Molnár Péter - Budapest

“Kedves Tickair csapat! Nagyon-nagyon szépen köszönünk mindent! Tökéletes szervezés, gyorsaság, segítőkészség. Kívánjuk hogy legyenek a továbbiakban is sikeresek, munkájukhoz sok sikert kívánunk!”(2017.10.29)

Klemencsics család - Pécel

“Kedves Tickair Utazási Iroda! Sikeresen hazaérkeztünk a lanzarotei utakról, minden rendben volt, nagyon jól éreztük magunkat. Szeretném megköszönni a sok hasznos információt, a gördülékeny ügyintézést, a kedvességüket és az odafigyelést. Barbi nagyon kedves, örülünk, hogy megismerhettük. Nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, életre szóló élményekben volt részünk. Biztos vagyok benne, hogy még visszatérünk :) nagyon köszönjük!! Remélem nemsokára ismét Önökkel utazhatunk! “(2017.09.15)

Mogyoró Beáta - Kecskemét

“Tisztel Tickair! Köszönöm a remek utazás szervezést!!! Sok irodával utaztam már, de Önök a legjobbak.
Örömmel fogom a későbbiekben is igénybe venni a szolgáltatásukat :)!!
Köszönettel: Annamária /egy nagyon elégedett utas/”(2017.09.12)

Gera Annamária - Budapest

“Nagyon meg voltunk elégedve Önökkel és az ügyintézéssel. A repülőn és a szállodában is szuper helyünk volt. A partner iroda képviselői nagyon kedvesek voltak a reptéri transzfernél a fiatal Hölgy és a helyi idegenvezető is. Kellemes, mesés környezetben, tiszta medence, modern szoba, ízletes és választékos menü várt minket. Szeretnénk visszamenni és  megint Önökkel tervezzük az utat.”(2017.08.21)

Fogarasi család - Budapest

“Tisztelt Iroda! Önök a legkorrektebb iroda, akikkel dolgom volt a 20 év alatt! Mindig önöket fogom ajánlani!” (2017.07.02)

Gulyás család - Budapest

“Köszönjük a munkájukat, a nyaralásunk nagyon jól sikerült!” (2017.07.02)

Rácz család - Apostag

“Tegnap érkeztünk haza a Gran Canáriai utazásunkról, ami egy felejthetetlen élmény volt számunkra. Ezúton szeretném megköszönni segítségét az utazással kapcsolatban. Figyelemmel kísérem a továbbiakban utazási ajánlataikat, és biztos vagyok benne, hogy a jövőben is ezt az utazási irodát fogom választani.” (2017.06.19)

Anett - Apátfalva

“Szerencsésen és kiválóan sikerült a Gran Canariai utunk. Köszönöm Önöknek a segítséget, a gyors és flott utazás szervezést, az elküldött anyagokat, az emlékeztetőket, telefonokat, mindent amivel gördülékennyé tették az utazásunk megszervezését, lebonyolítását! Köszönetünk, elismerésünk a lelkiismeretességükért! Nagyon jól sikerült a nyaralás. Minden úgy volt ahogy ígérték. Kinti kollégájuk is segítőkész, kedves és pontos volt mindig. Kérem tudassák vele! Bátran ajánlják másoknak is a CASERIO HOTELT , mert hibátlan volt. Szeretettel üdvözlöm Önöket.” (2017.04.24)

Katalin - Százhalombatta

“A bizalom egy komoly tőke manapság. Lanzarotei tapasztalatom alapján visszatérő utas leszek a kedvelt térség szigeteire. Értékelem, ha nem gépiesen bánnak az utasokkal. A testreszabott programban minden tetszett, a vulkán-szigetről egyedi felvételeket tudtam készíteni.” (2017.04.19)

Cornidesz Judit - Budapest

“Felejthetetlen nyaralásunk volt a jóvoltukból. Fuerteventurán voltunk 8 napot a szervezésükkel. Csak ajánlani tudom Őket. Figyelmesek,segítőkészek. Még utazás előtt egy nappal is hívtak minket, hogy minden rendben van-e. Sőt utazás után is, hogy tetszett, elégedettek voltunk-e. Teljesen nyugodtan indultunk útnak, mert tudtuk, hogy biztosan minden rendben lesz. Köszönjük szépen! :-)” (2017.04.14)

Herberger Márta - Győr

“Nem csalódtam az általuk ajánlott utakban, nagyon figyelmesek mindenre kiterjedő tájékoztatást adnak, közvetlenek, barátságosak az ügyfelekkel. A múlt évben is kitűnően éreztem magam az általuk ajánlott nyaralásomon, oly annyira, hogy most idén a fiam és unokám /valamint a fiam párja és kislánya/ születésnapjaikra is náluk foglaltam le a nyaralásukat. Remélem ugyan olyan jól fog nekik is sikerülni, vagy talán még jobban.” (2017.04.11)

Tóth Antalné

“Köszönjük szépen a kiváló szervezést, Pontos megbízható hozzáállást, csak javasolni tudom. Legközelebb is szívesen igénybe vesszük utazásunkhoz” (2017.03.24)

Simon Sándorné - Hódmezővásárhely

“Nagyon kedves szolgálatkész csapat. Örülök, hogy a Tickair utazási irodát választottuk. A szállodánk és az ellátás remek volt. Nagyon szép hetet töltöttünk el. Köszönet érte.” (2017.03.10)

Mikula Jánosné - Mezőhegyes

“Köszönöm a figyelmet és gondolkodást a repjegy időpont változásának értesítésében, a csomag méretének és súlyával kapcsolatos üzenetét és a telefonon történő érdeklődést. Ritka az ilyen manapság” (2017.03.02)

Bicsak Andrea - Göd

“Fuerteventurára utaztunk a szervezésükben, mindennel meg voltunk elégedve, nem is volt más dolgunk csak pihenni, kikapcsolódni. Köszönjük :)(2017.02.28)

Borlai-Szauter Szilvia - Esztergom

“Nagyon köszönjük fantasztikus szervezés, azt kaptuk amit megbeszéltūnk és fizettūnk. Jövőre is megyünk!” (2017.02.25)

Palczer Aranka - Budapest

“Szeretném a csoport nevében megköszönni ezt a csodálatos kirándulást. Tudom mi is kellettünk ahhoz, hogy jól érezzük magunkat, mert mi tudunk “élni”, ott is ahol más panaszkodik. Számunkra egy pótolhatatlan élmény volt Tenerife!

Köszönöm a sok kedvességet, a sok segitséget. Csak is Önök szervezésében utazom legközelebb is, ha majd a jövőévi utamat tervezem! Szeretném, ha sokan olvashatnák , hogy a csapat kedvessége, segitőkészsége mennyire fontos egy utazás szervezésnél!!

Mindenkinek csak ajánlani tudom a TICKAIR Utazási Irodát, gratulálok, ilyen referensek kellenének minden irodában!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ugye nekem elhiszik, hogy mennyire mások Önök????????????

Kivánok a munkájukhoz jó egészséget, további sikeres éveket!” (2017.03.29)

Szili Ferencné - Inota

“Kedves Adél! Aktív koromban az idegenforgalom és a külker területén dolgoztam, rendelkezem így némi összehasonlítással.
Egyedülálló az a figyelem, amivel a Német család meg a munkatársak az utasokat körülveszik.” (2017.03.22)

Cornidesz Judit - Budapest

“Másodszor sem csalódtunk bennük. A hozzáállás és a szervezés *****! Bár az utazásaink java részét magunk szervezzük, valószínűleg (hamarosan) utazunk még a közreműködésükkel. :)” (2017.02.17)

Borkó Attila - Százhalombatta

“Tökéletes kiszolgálás, kedves, figyelmes, gondos, barátságos emberek-ez a mondat jutott egyből eszembe. Kedves Adél, kedves Ábel, kedves Máté! Nagyon köszönöm, hogy minden kérdésemre válaszoltak, tanácsot adtak. Gördülékeny, segítőkész hozzáállásuknak köszönhetően ez volt az eddigi legkényelmesebb utazásunk.
Minden úgy történt, ahogy terveztük. Szívesen ajánlom az Önök szolgáltatását másoknak is. Mi Madridban jártunk és várom már a következő utunkat is a Tickairrel. Ahogy látom a kommenteket, sok elégedett ügyfelet szereztek. Gratulálok a munkájukhoz! :)” (2017.02.16)

Szalkainé Momó - Győr

“Ismét tökéletes szervezés!!! :)” (2017.02.15)

Veres Zoltán - Budapest

“Segítőkész csapat nagyon elégedettek vagyunk a munkájukkal. Remek utat szerveztek nekünk Tenerifére. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek.” (2017.02.10.)

Kósa Diána - Mórahalom

“Most érkeztünk haza Gran Canariáról, minden csodálatos volt! A hely választása tökéletes volt a Tickair részéről, a legszebb részre szervezték az utazásunkat. A Gloria Palace Hotel San Augustin szuper szálloda, kritikus vagyok, de ez a szálloda simán megérdemelné a 4 csillag helyett az 5 csillagot. Szinte zavarba ejtően kedves mindenki és fantasztikusan szép. Köszönjük a szervezést a Tickairnek, mindennel maximálisan elégedettek voltunk! Legközelebb is csak a Tickair szervezésében utazunk!” (2017.02.07.)

Somogyi Jendrusák Melinda - Budapest

“Kubai nyaralásunk megszervezését bíztuk az utazási irodára! És jól tettük! :) Általában mi magunk intézzük az utazásainkkal kapcsolatos repjegy, transzfer, és szállásfoglalásainkat és a programokat. Kuba egy csodálatos ország, nagyon barátságos, vendégszerető emberekkel, azonban sok tekintetben mégis más. Ha bárki azt gondolná, hogy a 15-20 eurós havi kubai átlagfizetést alapul véve fillérekből kihozza a költségeit, az jobb ha felkészül ennek épp az ellenkezőjére. Az utazási iroda szervezése kifogástalan volt, kezdve a reptéri parkolással, a repjegyfoglalással, kubai belföldi transzferekkel, és szállásfoglalásig. És nem csak ezért volt jó döntés a Tickair irodára bízni mindent, hanem azért is, mert jobb áron kaptam meg ezeket a szolgáltatásokat, mint amiket én a saját szervezéssel ki tudtam volna hozni. Nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, bízza az utazásainak megszervezését erre az irodára.” (2017.02.06.)

Kálmán Gyula - Szekszárd

“Ösztönszerű keresgélés alapján választottam a Tickair csapatot, tudatosan nem ismert utazási irodát választva, mivel volt már részem negatív élményben. Az első érdeklődésemre meglepően széleskörű tájékoztatást kaptam ami rendkívül megnyugtató volt. Minden részletre külön felhívták a figyelmet, biztosították a folyamatos elérhetőséget. Így stresszmentes indulás után , megérkeztünk Fuerteventura szigetére, ahol egy hét csoda várt minket!
Az ajánlott szálloda, H10 TINDAYA kifogástalan látványban, tisztaságban, étkezésben.
Semmi negatívumról nem tudok beszámolni. Lendületes , rendkívül kedves megbízható társaság! Az Önök szolgáltatása példaértékű! Köszönöm!” (2017.01.30.)

Dudás Ildikó - Kerepes

“Csak jó tapasztalataimat tudom megírni az utazási irodáról! Bravó! Így tovább! Figyelmesség és pontosság, érdeklődés, minden meg volt, ami kellett!” (2017.01.11.)

Stéger Lászlóné - Budapest

“Kedvező árakkal, magas szintű szakértelemmel kápráztatják el az utazó közönséget. Köszönöm” (2017.01.11.)

Kanti László - Törökbálint

“Remek csapat, csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon jól éreztük magunkat Tenerife szigeten.” (2017.01.10.)

Donáth Judit - Budapest

“Korrekt árak, gyors, pontos munka, kifogástalan segítőkészség. Ezekkel a jelzőkkel tudom minősíteni a Tickair dolgozóit. Köszönjük szépen! Minden kedves utazónak bátran ajánlom!” (2017.01.06.)

Mihalik Edit - Kazincbarcika

“Rendkívül kedves és segítőkész csapat. A nap bármely szakában állnak az ügyfelek rendelkezésére. Csak ajánlani tudom mindenkinek a szolgáltatásaikat. Kedvező árakkal, magas szintű szakértelemmel kápráztatják el az utazó közönséget. Köszönöm” (2016.02.26.)

Madar Ilona - Szigethalom

“Profi csapat. Nálam jelesre vizsgáztak. Köszönünk mindent” (2017.01.27.)

Szarvas Frigyes - Bag

“Maximálisan elégedettek vagyunk az irodával!” (2017.01.24.)

Kiss Klementina - Budapest

“Nagyon figyelmes segítőkész és kedves emberek voltak,kellemes volt a repülőtéri magyar nyelvű tájékoztató. Összességben hozzájárultak hogy biztonságba jól érezhessük magunkat. Köszönjük!” (2016.12.26.)

Kaszás Károly - Hajdúszoboszló

“Több éve rendeljük repjegyeket a Tickair utazási Irodától. Nagyon elégedettek vagyunk. Sok szolgáltató példát vehetne Önöktől. Rendkívül figyelmes, udvarias, jól összeszokott csapatmunkát tapasztalunk.Kívánjuk, hogy a későbbiekben is sikerüljön tartani ezt a színvonalat. Mi a repjegy rendelésünkkel az elkövetkezendő években is Önöket bízzuk meg. Munkájukhoz kívánunk erőt, egészséget, kitartást.” (2016.11.28.)

Máthé Enikő - Cserszegtomaj

“Gyors teljesítés, hibátlan szervezés, gondos törődés! köszönjük!” (2016.11.14.)

Talmaier Ilona - Budapest

“Precíz munka. Szerintem ezzel mindent elmondtam.” (2016.10.19.)

Zsirosné Ruszó Anita - Miskolc

“Nagyon jól szervezett út volt. Egy hetet töltöttünk a Tickair utazási iroda szervezésében Tenerifén. A repülő, a transferek, a kinti partner és a szálló / Hotel Gala / mind kiváló volt. Ajánlom honfitársainknak akik szeretnek jót és sokat enni a konyhája kiváló.Közvetlenül a tengerparton van és mégis a város szívében.
Az utazási iroda gondoskodása mindenre kiterjedt, az elutazás előtti percekig figyelmeztettek mindenre. Köszönjük a nagyszerű utat. Jövőre a fiamékat szeretnénk Velük küldeni. Természetes, hogy 5 csillagot kapnak.” (2016.10.10.)

Varga család Budapestről

“Csodálatos egy hetet töltöttünk Tenerifén szeptember végétől, október elejéig. Azt kaptuk amit ígértek, profi szervezés, profi csapat. Köszönjük” (2016.10.07.)

Temesi Ánya - Kiskunlacháza

“Gran Canariai utazásunk nagyon jól sikerült. Az előkészítés és az út megszervezése nagyon jó volt. Más irodák által szervezett utasokkal is találkoztunk és szinte mindenki csak panaszkodott valamire. A helyi idegenvezető is nagyon felkészült. Évek óta a szigeten él. Olyan információkat is mondott amiket útikönyvből nem lehet megtudni. A Beverly Park Hotelben szálltunk meg. Szállodánk az igényeket bőven kielégítette.” (2016.10.06.)

Balázsi Csaba - Budapest

“Pici bolygónk több országába volt lehetőségem elutazni. A mostani (szeptemberi) kiruccanásom óriási élmény volt. Aki teheti, látogassa meg a tenerifei vulkán kráterét. Örök élményben lesz része, melyet köszönök az utazási irodának is. Már több ismerősnek ajánlottam.” (2016.10.04.)

Váradi László - Budapest

“Le a kalappal a csapat előtt. Csodálatos utazás szerveztek nekünk korrekt pontos és rugalmas ügyintézés. Gratulálok a jól szervezett csapatuknak. Megbízható kedves emberek.” (2016.10.04.)

Klung László - Veszprém

“Maximális odafigyelés, rugalmas utazás-szervezés, korrektség, jó árak, gondtalan pihenés . .. ezt kaptuk az irodától, csak ajánlani tudom mindenkinek! Gratulálok, további sok sikert a munkájukhoz, köszönjük!!! 5* ” (2016.09.29.)

Tenk László - Veszprém

“Tegnap értünk haza Teneriféről. Minden a legnagyobb rendben zajlott, tökéletes, precíz munka, elismerésem a Tickair-nek. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönjük még egyszer!!” (2016.09.28.)

Szivek Dorottya - Úny

“A Tickair utazási iroda munkatársainak csak köszönettel tartozunk, mindenben segítségünkre voltak, nagyon színvonalasan elrendeztek mindent.
Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, csak velük érdemes utazni, nincs csalódás. Még egyszer nagyon köszönünk mindent és maradjon így egyben ez a csodálatos kis csapat, hogy máskor is igénybe tudjuk venni kimagasló segítő kész munkájukat. Gran Canaria örök emlék marad számunkra, amit nekik köszönhetünk.” (2016.09.15.)

Nagy István - Cegléd

“Nagyon elégedettek voltunk!” (2016.09.15.)

Bohanek Balázs - Budapest

“Repülőjegyet rendeltünk. Nagyon rugalmasak, korrektek és segítőkészek. Másnak is javasoljuk az irodát, mi is bizalommal fordulunk hozzájuk ezután is. Köszönjük.” (2016.08.31.)

Saáry Miklósné - Paks

“Röviden összefoglalva: Minden tökéletes volt!!!!!!!!!!!!! Köszönjük! :)” (2016.08.23.)

Berosné Szvétek Éva - Kalocsa

“Segítőkészek és igyekeznek az ügyfél részére a legjobb megoldást megtalálni. Mindenkinek szívesen ajánlom a Tickair utazási irodát.” (2016.08.19.)

Somogyi József - Püspökladány

“Egy csodás hetet töltöttünk Tenerifen, köszönjük Tickair!” (2016.08.15.)

Hajzsel Krisztina - Vác

“Nagyon köszönjük a Tickair utazási iroda ajánlatát és nem bántuk meg hogy velük utaztunk máskor is őket fogjuk választani és ajánlani mindenkinek. Gran Canarián az Europalace hotel minden igényünket kielégítette. Változatos ételek segítőkész személyzet a part közelsége minden ami nekünk számított. És hát a szervezés az mindent vitt a folyamatos kapcsolattartás és minden információt a rendelkezésünkre bocsátottak. Csak gratulálni tudok a csapathoz. Még egyszer köszönünk mindent és további sok sikert.” (2016.08.09.)

Dienes Judit - Kazincbarcika

“Már második alkalommal vásároltuk a repülőjegyet a TICKAIR segítségével. Maximális segítőkészség, bizalomra épülő vállalkozás.” (2016.08.04.)

Dani Anikó - Orosháza

“Gran Canaria eddigi nyaralásom során a legcsodálatosabb élményt Nyújtotta. A Tickair utazási iroda munkatársainak külön köszönöm a munkájukat, és mindenkori segítőkészségüket belföldön és Gran Canarian is. Bármi apró problémánk volt, itthonról azonnal a segítségünkre voltak! Ilyen tapasztalatom eddig még soha nem volt! 5* helyett én 10*-ra értékelném! :)
A kihelyezett magyar nyelvű idegenvezető is nagyon kedves volt, sokat segített a fakultatív programok beütemezésében, időnk hasznos beosztásában. Neki is köszönet, mert ezáltal az egész szigetet megismerhettük, megcsodálhattuk. Így jutott bőven idő a pihenésre, napozásra és az Óceán frissítő habjaiban fürödni.
Szívesen utazom ismét az Önök szervezésével legközelebb is! :) További sok sikert a munkájukhoz!” (2016.07.28.)

Varga Piroska - Kiskunfélegyháza

“1 hónapja voltunk Nagyon nagyon jó volt a szervezés, a Szigetek meg imádni valók. Jövőre is ide megyünk.” (2016.07.18.)

Aranka Miklósné - Mágocs

“Egy nagyon szuper kis csapat. Gyors, korrekt, szolgálatkész ügyintézés.Mindenkinek csak ajánlani tudom. Sok sikert és jó munkát kívánok!” (2016.07.06.)

Szalay Ernőné - Pápa

“Számomra mindig a legmegfelelőbb repülőjegyet választják ki. Mindig segítő készek.” (2016.06.26.)

Csorba Erika - Debrecen

“Minden flottul meg volt szervezve.” (2016.06.26.)

Nagy Imréné - Balmazújváros

“Nagyon megvoltunk elégedve velük! :)” (2016.05.25.)

Nagy Sándor - Kiskunhalas

“Köszönjük Tickair! Kiváló szervezés, érezhető törődés! Máskor is velük megyünk!!” (2016.05.24.)

Herget József - Pécs

“Most Lanzarote a csodálatos vulkánok szigete volt az uticél. Gyors, korrekt, szolgálatkész a csapatotok. Szívesen utazom a segítségetekkel legközelebb is. Sok sikert és jó munkát kívánok!” (2016.05.24.)

Vargha Gyula - Tahitótfalu

“Köszönjük szépen! Minden tökéletes volt. :) Tünde & Norbi” (2016.05.03.)

Kuruczné Légrádi Tünde - Budapest

“Segítőkészek és igyekeznek az ügyfél részére a legjobb megoldást megtalálni. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket.” (2016.04.07.)

Péter László - Budapest

“Köszönöm a segítséget. Bárkinek nyugodtan tudom ajánlani.” (2016.03.30.)

Gömöri Zsolt - Budapest

“Nagyon elégedettek voltunk. Jó volt a szervezés (repülő). Szívesen ajánlom az ismeretségi körömben. Köszönjük!!!” (2016.03.30.)

Dr. Apostol János - Budapest

“Másodszor sem csalódtunk bennük. A hozzáállás és a szervezés *****! Bár az utazásaink java részét magunk szervezzük, valószínűleg (hamarosan) utazunk még a közreműködésükkel. :)” (2017.02.17.)

Borkó Attila

“A hétvégén sajnos letelt a pihenésünk ideje, ami minden területén tökéletesen sikerült. Ezúton szeretném Önnek és Önöknek megköszönni a problémamentes ügyintézésüket. Köszönöm!” (2017.02.09.)

Örsi Gábor - Budapest

“Az önök által  szervezett utazás nagyon jól sikerült .Minden rendben volt. A szálloda jó, ellátás kitűnő, a központ és a tenger közel van. Mindenkinek ajánlom. Maximális pontot adok önöknek .További sikeres munkát es jo egészséget kívánok önöknek.” (2017.02.09.)

Pap Róbert - Komárom

“Kedves utazásszervezők október 16. és 23-a között Gran Canaria Maspalomasba szervezet útjukon vettünk részt. A szervezés tökéletes volt nagyon köszönjük hogy átfogó tájékoztatást kaptunk az utazásról, és az utazás napján fel hívtak bennünket és jó utat kívántak. Minden szolgáltatás tökéletes volt és nagyon nagy élményekkel tértünk haza. Szeretettel várjuk a további utazás ajánlataikat. Önökkel szívesen utazunk bárhová. Tickair személyre szabott utazás mindenkinek. Nagyon köszönjük” (2016.11.01.)

Molnár Menyhért - Tatabánya

“A tenerifei utazással kapcsolatban minden igényemet kielégítették. Maximális figyelmességben részesültem,minden ígéret szerint teljesült. a szolgáltatásuk kifogástalan volt!” (2016.04.01.)

Simon Sándor

“Férjem utazott velük és minden tökéletes volt! Nagyon jól meg volt szervezve a “nyaralás” a Kanári szigetekre. Máskor is velük fogok szerveztetni!!!” (2016.02.27.)

Csőke Zita - Tatabánya

“Remek CSAPAT! Bárkinek szívesen ajánlom Őket!” (2016.02.16.)

Rab Judit - Eger

“Mindennel meg voltunk elégedve. Figyelmes, felkészült kis csapat! Csak ajánlani tudom mindenkinek!” (2016.02.09.)

Schulpe Klára - Kecskemét

“Tökéletes volt minden. Köszönjük!!” (2016.02.06.)

Veres Zoltán - Budapest

“Amit előre elmondtak és ajánlottak az tényleg úgy is volt. Én meg szeretek biztosra menni. Megfelelő, pontos, segítőkész társaság.” (2016.02.02.)

Örsi Gábor - Budapest

“A sok ötcsillagos vélemény önmagáért beszél. Mi is köszönjük A Tickair profi működését, segítőkészségét, empátiáját. Fiatal, ügyes csapat, helyettünk megtalálják a legjobb megoldásokat a szállás, utazás és a programok tekintetében. Aki elfoglalt, nyugodtan megbízhat bennünk. Szívből gratulálunk!” (2016.01.12.)

Varga Imre - Nagykanizsa

“Nagyon meg vagyok elégedve munkájukkal. Elláttak egy csomó információval, tanáccsal. Tényleg szuper csapat. Mindenkinek csak ajánlani tudom.” (2016.02.29.)

Bodor Ildikó - Dunakeszi

“Megbízható, alapos, rugalmas, egyszóval mindenkinek ajánlom nem egy rabló társaság ezt garantálom!!! Csak velük utazunk!” (2016.01.12.)

Simon Tamás - Szeged

“Tegnap tértünk haza Teneriféről. Tickair Iroda ajánlásával utaztunk a szigetre. Közreműködésüket nagyon köszönjünk. Kedves, figyelmes utazás szervezővel, Német Ábellal véletlenül együtt utaztunk, aki rendkívül segítőkész. Az Irodát tudom ajánlani mindenkinek! Örülök, hogy van még ilyen korrekt Utazási Iroda!” (2016.01.06.)

Varga Julianna - Keszthely

“Nagyon gyors és remek ügynökség!! Örülök, hogy megismerhettem őket!!! Továbbra is figyelem ajánlataikat!!!” (2016.01.03.)

Buzás Anikó - Bonyhád

“El vagyok ájulva tőlük!!! Legközelebb is csak őket választjuk!!!” (2015.12.08.)

Jóba Patrícia - Fonyód

“Nagyon köszönöm, hogy segítettek “nyaralásunk” lebonyolításában, kedvesek, segítőkészek voltak – valószínű, hogy legközelebb is velük utazunk! – Köszönöm” (2015.12.04.)

Kajári Lajosné Kati - Balatonfüred

“Remekül stimmelt minden, köszönjük a gondos ügyintézést!” (2015.11.30.)

Quirinné Mándy Ágnes

“Köszönjük a szervezést, minden tökéletes volt! Legközelebb is Önöket választjuk! Másnak is jó szívvel ajánljuk!” (2015.11.12.)

Tamás-Sulyok Orsolya - Rum

“Már a második céges út szervezésében kaptam segítséget. Minden információt időben megkaptam. A hozzáállás és a felkészültség is hibátlan. Köszönöm szépen a csapatnak!” (2015.11.11.)

Vécsi Mario - Vitadent Kft.

“Pontos és naprakész ügyintézés, segítőkész és barátságos a Tickair csapata. Gratula!” (2015.11.10.)

Nagy Heni - Dunaújváros

“Kedvesek, udvariasak, jól és gyorsan szervezték az utazásainkat. Későbbiekben is számítunk a munkájukra. Az utazási kalauz és kuponfüzet jó ötlet és segítség a programválasztásokban.” (2015.11.09.)

Cserjési Irén - Balatonfüred

“Régi “nagy hírű” utazási irodától pártoltunk át a Tickairhoz ajánlásra.
Nem bántuk meg!! Amit ígértek ,pontosan időre megkaptuk,sőt attól sokkal többet. Segítőkészek,kedvesek és gyorsak voltak. Számunkra fontos volt, hogy az utazás idejére biztosították az azonnali nyelvi segítséget is, szükség esetére. Kaptunk kuponokat, útikönyvet ,aminek nagy hasznát vettük. Kellemessé, megnyugtatóvá varázsolták a pihenésünket.
Nagyon köszönjük!! Mi ajánlottuk már, és fogjuk is a csapatot.” (2015.10.26.)

Vakány Mária - Budapest

“Szuper segítőkész csapat akik mindenben segítettek. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a lelkes csapatot!!! :)(2015.10.26.)

Németh Tibor - Maklár

“Köszönjük a segítséget, minden tökéletesen működött!” (2015.10.02.)

Merckle László - Pécs

“Teljes körű, gyors, pontos kiszolgálás.” (2015.10.02.)

Dobi Mercédesz - Budapest

“Készséges, profi csapat! Csodálatos utazást szerveztek nekünk!” (2015.09.24.)

Sebestyén Diána - Budapest

“Elvárható ügyintézés, korrekt tájékoztatás, megfelelő figyelem. Az ilyen szolgáltatásnak kéne általánosnak lennie. (sajnos nem az)” (2015.09.23.)

Kővári Róbert - Budapest

“Remek ügynökség, fantasztikus kiszolgálás és segítségnyújtás. Mindenkinek ajánlom őket!” (2015.09.22.)

Kupcsik Szilvia - Budapest

“Kedves Tickair Csapat!
Kifogástalan szolgáltatást nyújtottak és legközelebbi utunkon is az Önök közreműködésével szeretnénk repülni!” (2015.09.14.)

Kovács Péter Tamás - Budapest

“Nagyon segítőkészek. Türelmesek, sokoldalúak. Vannak jó ötleteik.” (2015.09.12.)

Deákné Rácz Andrea - Sárospatak

“Remek segítség a Tickair Ügynökség, mindenkinek csak ajánlani tudjuk!!!” (2015.09.11.)

Riedl-Tóth Bernadett - Gyöngyös

“Nincs még egy ilyen csapat a világon! :)(2015.01.12.)

Molnár Péter - Budapest

“Ezúton szeretnénk megköszönni utazásszervezésüket a Kanári szigetekre Tenerifére. Nagyon jól éreztük magunkat, a szállás, és az étkezés is megfelelő volt. Hasznos és pihenős programok egyaránt megtalálhatóak voltak nyaralásunk alatt.” (2015.09.29.)

Tóth Balázs - Budapest

“Szeretném megköszönni a profi ügyintézést, minden a legnagyobb rendben ment.
Gördülékeny volt az átszállás is. A csomagjaink is biztonságban megérkeztek.
Egy szó mint száz, maximálisan meg voltunk elégedve az utazással.
Nagyon köszönöm az utalványt. Biztosan élni fogok vele!” (2015.09.12.)

Süle Tamás - Budapest

“Tisztelt Tickair Ügynökség
Köszönjük minden rendben volt, már több alkalommal. Köszönöm szíves segítségüket” (2015.09.11.)

Dr. Farkas - Tóth E. Krisztina - Budapest

“Szeretném megköszönni a Tickair munkáját, a kedvező árú jegyeket, a szervezést és kommunikációt! Igazán megbízható és profi a csapat!” (2015.09.10.)

Pásztor Anita - Szolnok

“Köszönjük, a korrekt és hibátlan repülő program teljesítését. Ígérjük, hogy legközelebbi repülő utunkon is az Önök szolgáltatását vesszük igénybe!” (2015.09.10.)

Kovács Péter Tamás - Budapest

“A szolgáltatásaikkal maximálisan elégedett vagyok!!” (2015.08.24.)

Kada Szabó Éva - Szigetszentmiklós

“Kedves Tickair Ügynökség!

Múlt héten érkeztünk haza Párizsból és nagyon hasznosnak találtam a honlapon közzétett párizsi útikalauzt, minden tekintetben. Az útikalauz nagyban hozzájárult az utazásunk gördülékenységéhez, ahhoz, hogy nagyon jól érezzük magunkat és a lehető legtöbb időt ki tudjuk használni. Valamint nem utolsó sorban, nem keveset meg is tudtunk takarítani a tanácsoknak köszönhetően. Azt is onnan tudtuk meg hogy 26 év alatt EU-s állampolgároknak ingyenes szinte minden állami múzeum. Bár megvettük a Paris Passot nekem is, de még időben észre vettem ezt és szerencsére vettem money back guarantee-t hozzá, így vissza térítették a teljes összeget :)
A tömegközlekedést is itt értettem meg igazából.. és azt is jól meg tudtuk szervezni.. szóval minden szempontból 5* :):)
Köszönjük a hasznos információkat. Csak így tovább!” (2015.08.10.)

Csott Bence - Százhalombatta

“Az elmúlt két évben részben véletlenül kétszer is utaztunk a Kanári-szigetekre. A Tickair segítségével mind a budapesti, mind angliai utazásunk, mind pedig a szigetek közötti repülőjegyeink biztonságban voltak. Egyrészt gyorsan és segítőkészen reagáltak, számunkra megfelelő ajánlatokat találtak és az ügyintézés minden gondját teljes mértékben levették a vállunkról. Ők az a szolgáltató, akiket még a fapadosok világában is nyugodt szívvel ajánlok minden utazónak!” (2015.08.04.)

Sztaniszláv András - Budakeszi

“Kedves Tickair Csapat!
Nagyon köszönjük a lehetőséget, hogy megismerkedhettünk Önökkel!
Információ nyújtásuk,figyelmességük,kedvességük,türelmük, napra-és pillanatkészségük felülmúlhatatlan és páratlan.
Amennyiben újra lehetőségünk lesz utazásra,elsődlegesen az Önök Ügynökségét keressük fel. Régi, gyermekkori álom vált valóra ezzel a Ciprusi utazással!!!
Eddigi és további munkájukra Isten gazdag áldását kérjük valamennyi munkatársuk és családtagjai számára!” (2015.07.05.)

Lisztes Ágnes - Komádi

“Boldogan gondolunk vissza a Párizsban töltött gyönyörű napokra. Hálásan köszönjük a sok segítséget amellyel élményszerűbbé tettétek a Párizsban töltött napokat. A tőletek kapott jó tanácsoknak köszönhetően könnyedén elboldogultunk a nagyvárosi közlekedés labirintusában. Törzsutasként a jövőben is a Tickair szolgáltatásait fogjuk igénybe venni. Pontosság, megbízhatóság, és végtelen segítőkészség jellemzi a csapatot! Nekünk ez biztonságot ad.
Köszönjük a szolgáltatásokat, mindenkinek bátran ajánljuk a csapatot.” (2015.06.21.)

Petrovszki Mária és István - Kétsoprony

“Már szerettem volna megköszönni az utazásom szervezését amely nagyon jól sikerült, KÖSZÖNÖM!
Azóta már ajánlottam másnak is Önöket, valószínű meg is fogják keresni.
Ezentúl is mindig Önökön keresztül fogom lebonyolítani útjaimat!” (2015.06.19.)

Csapó István - Nagykanizsa

“Nagyon szépen köszönöm a közreműködésüket ,nagyon elégedett voltam a szolgáltatással és teljes körű korrekt tájékoztatást is kaptam. Köszönöm

Legközelebb is önöket választom!” (2015.06.04.)

Szőcs Erika - Budapest

“…nagyon kellemesen telt az utazás és különösen köszönöm segítségüket, pontosságukat, tájékoztatásaikat az utazásunkkal kapcsolatban. Nem találkoztam még ilyen kedves, figyelmes csapattal utazásim során:-)
Gratulálok minden munkatársának és természetesen Önnek is!

Külön köszönöm a kapott ajándékot, ez is mutatója annak, milyen figyelmesek velünk:-)” (2015.05.29.)

Osváth Andrea - Miskolc

“Kedves Tickair Csapat!

Köszönjük a Tenerifére szóló repülőjegyeket és a sok hasznos tanácsot. Az út során minden rendben volt, szerencsésen haza érkeztünk! Hálánk jeléül csatolok egy fotót (facebook)!” (2015.05.11.)

Kalocsai Réka - Budapest

“Korrekt szolgáltatás, korrekt áron. Gyors, pontos ügyintézés, maximális segítőkészség jellemzi Önöket. Eddig még mindig meg voltam elégedve a szolgáltatásukkal.” (2015.04.26.)

Duhonyi János - Veszprém

“Szeretném megköszönni Önnek és a Tickair csapatának a segítőkészséget és a rugalmasságot az utazásunk megszervezésében nyújtott segítségben! Minden a terv szerint alakult…” (2015.04.28.)

Károlyi Evelina - Budapest

“Millió köszönet a rengeteg segítségért! A cég és persze az ott dolgozók: Német Ábel, Dócs Máté, akiknek külön hálás vagyok, a tökéletes és precíz munkáért, egyszerűen páratlan! Minden ismerősömnek, barátomnak sőt mindenkinek ajánlom az önök cégét! Ezentúl bárhova megyek egyedül vagy a családommal csakis a Tickair Ügynökség segítségét veszem igénybe!” (2015.02.04.)

Köszönjük, Petra, Kinga és István Kocsról!

“A Tickair-re bármikor lehet számítani. Korrekt, udvarias, gyors intézkedések után akkor is azonnal segítettek az utazás átszervezésében, amikor nem várt események miatt gyorsan kellett másik megoldást találni. Hazai cégektől szokatlan módon folyamatosan lehetett rájuk számítani, bőven az általuk előre garantált szolgáltatásokon túl is. Köszönet érte!”

Miki és Orsi - Budapest

“Csak most jutottam hozzá, hogy megköszönjem a kedvességét, figyelmességét, a velünk való törődését, törődésüket. Nem igazán volt hasonló, kellemes élményben részem, pedig sok más utazási irodával is volt már dolgom, de Ön, illetve Önök valóban kivétel.” (2014.10.29.)

Gerő Judit - Budapest

“Nagyon örülünk, hogy ráakadtunk az ügynökség hirdetésére! A férjemmel és a barátaimmal együtt nagyon szépen köszönjük az ügynökség segítségét a Kanári repülőjegy szervezésével kapcsolatban. Nem mostanában találkoztunk ennyire segítőkész és kedves szervezőkkel. További jó munkát kívánunk! Másoknak is ajánlani fogjuk az ügynökséget.” (2012.11.27.)

Margit

“Ahogy a honlapukon böngésztem, nem kerülte el a figyelmemet a sok naprakész és figyelmes információ,amit kevés helyen találni meg… ki is fizetném, mert jobbnak tartom, mint egy átlagos útikönyvet. Az biztos hogy… Önökön keresztül utazunk. Sajnálom, hogy nem hamarabb vettük fel a kapcsolatot!”

Tünde

“Egy újabb problémás utazást sikerült megoldani !!! Nagyon köszönjük!! Tel Avivi repülőjegyünket megkaptuk,!! További sok sikert kívánunk nektek!!! Én minden ismerősömnek csak titeket ajánllak.!!” (2012.08.24.)

Ow TattoArt - Budapest

„Nagyon szépen köszönöm a rugalmas ügyintézést!”

Izabella - Jászberény

„Nagy terhet vesznek le a vállamról azzal, hogy nem magamnak kell megcsinálnom az online check-int. Mindig sok időm elment vele, így viszont csak ki kell nyomtatnom a beszállókártyákat!”

Péter - Pécs

„Nagyon jó a csapat!!! Nekem csak pozitív véleményem van! Köszönök mindent!!!”

Mária - Budapest

„Eddig nekem rengeteget segített az ügynökség. Nagyon köszönöm!”

Ádám - Miskolc

“Nagyon köszönjük! Az Önök cége olyan szintű szolgáltatást nyújt, amivel Magyarországon eddig (sajnos!!!) nem találkoztunk. Mindenkinek ajánlani fogjuk, ahogy mostanában ezt tettük is. Ritka eset (szintén sajnos! ), hogy a befizetés után is ilyen jól működik az e-mail és tel.- kapcsolat az ügyfelek között….:) Minden ismerősünknek a Tickair-t fogjuk ajánlani. Köszönjük!” (2011.09.04.)

Berényi Adrienn és József - Budapest

„3 éve foglalok jegyet a Tickair Ügynökségnél. Azt szeretem bennük, hogy mindig rugalmasak és gyorsak. Egyszer vasárnap este 9-kor kellett elintéznünk egy sürgős módosítást a foglalásomban, és ők még ekkor is készségesek voltak. Ezt nem felejtem el nekik sosem.”

Balázs - Budapest